ES    CAT   EN

Coneix el Grup CreuBlanca

El grup sanitari, la seu del qual es troba a Barcelona, ofereix una assistència mèdica personalitzada i de qualitat, apostant sempre per la tecnologia més avançada del país.

El grup disposa de 2 clíniques, 5 centres de consulta i diagnòstic i un laboratori d’analítiques, mitjançant les ubicacions de CreuBlanca, Paracelso Sagasta i Teletest respectivament i dividits entre Barcelona i Saragossa.

Missió

Ajudar a millorar la salut dels nostres pacients mitjançant el diagnòstic precoç i el tractament de malalties de manera àgil.

Busquem els millors professionals i la millor tecnologia del país, per a fomentar la recerca i el desenvolupament de nous mètodes diagnòstics.

Visió

Existim per oferir serveis excepcionals enfocats a la innovació. Creem una empresa duradora, i fomentem el sentiment d’orgull i pertinença entre els nostres empleats.

La nostra visió, ser un referent del sector privat en diagnòstic mèdic de malalties.

Valors

Excel·lència, investigació i desenvolupament, treball en equip, responsabilitat, compromís sanitari, empatia, passió, vocació, benestar i comunitat.

Responsabilitat Social Corporativa

 

La Fundació CreuBlanca, creada a Barcelona l’any 1995, promou la seva activitat en diferents línies de treball.
&nbsp

  1. Participació i col·laboració en projectes que promouen els hàbits de vida saludable.
  2. Formació i educació en la salut.
  3. Recerca, Desenvolupament i Innovació (I+D+i) científica en el marc del Diagnòstic per la Imatge.

Grup CreuBlanca en Xifres

PACIENTS ATESOS EL 2020

ACTES METGES REALITZATS

PROFESSIONALS AL TEU SERVEI

CIRURGIES

La Veu de el Grup Sanitari

La creació de Els Helpis de CreuBlanca, i la seva forma singular d’expressar-se, ha aconseguit transmetre dolçor, proximitat i cura; i han despertat empatia per part dels espectadors.

Els Helpis simbolitzen l’esperit de la casa 

La veritat és que, els personatges dels Helpis tenen molt clar la seva missió i tasca al món: cuidar, ajudar i protegir les persones i han vingut per quedar-se.

Un símbol més que representa la gran família de CreuBlanca, i per descomptat els pacients que la integren han d’estar ben acompanyats. A què et ve de gust conèixer-los més?

Clínica CreuBlanca Barcelona

Hospital dedicat a la prevenció, diagnòstic i tractament de malalties. Diagnòstics mèdics de qualitat mitjançant la tecnologia més avançada d’Espanya. Urgències mèdiques 24 hores. Especialistes en Revisions Mèdiques. En un sol matí tindràs una valoració del teu estat de salut.

CreuBlanca Tarradellas

Més de 30 professionals vetllant per la teva salut. Centre especialitzat en Ginecologia i Obstetrícia. Disposem d’un centre de Rehabilitació amb els millors professionals metges rehabilitadors i fisioterapèutes de Barcelona. Analítiques i radiografies sense cita prèvia.

CreuBlanca Pelai

El teu centre al cor de Barcelona. Centre especialitzat en certificats mèdics. Realitza la revisió del carnet de conduir, d’armes o de patró d’embarcació en 15 minuts. Sense llistes d’espera.

Diagnosis Médica

Demana hora amb els nostres especialistes. T’atendrem sense demores, ni llistes d’espera i obtindràs una atenció totalment personalitzada. La millor tecnologia mèdica a la teva disposició.

Policlínica Paracelso Sagasta

Sanitat privada de qualitat. Més de 65 anys ens avalen. Apostem per les tecnologies diagnòstiques més avançades del país i som especialistes en revisions mèdiques i detecció precoç de malalties.

Centre Diagnòstic Paracelso Sagasta

Demana hora amb els nostres especialistes. T’atendrem sense demores, ni llistes d’espera i obtindràs una atenció totalment personalitzada. La millor tecnologia mèdica a la teva disposició.

centro diagnóstico teletest

Laboratori clínic Teletest

Laboratori d’anàlisis clínics, anatomia patològica, microbiologia industrial, tècniques instrumentals i anàlisis d’aigües.