tornar

ES   CAT   EN

tornar

ES  CAT  EN

Coneix-nos

loading
 • 1950

  Servei d’Urgències a Domicili

  Servei d’Urgències a Domicili

  març 12, 1950
  El doctor Gaspar Alomar i la seva dona Conchita Serrallach, funden el primer servei mèdic de CreuBlaca conjuntament amb metges llicenciats amb el doctor Gaspar Alomar.
 • 1958

  CreuBlanca Pelai

  CreuBlanca Pelai

  març 12, 1958
  Inaguració del primer centre sanitari de CreuBlanca.
 • 1975

  Laboratori clínic

  Laboratori clínic

  març 12, 1975
  Neix el primer laboratori d’anàlisis clínics de CreuBlanca.
 • 1981

  Diagnosis Mèdica

  Diagnosis Mèdica

  març 12, 1981
  Centre sanitari multidisciplinari, on s’introdueix el primer escàner i la primera màquina de ressonància magnètica.
 • 1990

  MRM Sant Joan Despí

  MRM Sant Joan Despí

  març 12, 1990
  Centre monogràfic especialitzat en ressonàncies magnètiques dotat amb quatre equips.
 • 1993

  CreuBlanca Gràcia i CreuBlanca Tarradellas

  CreuBlanca Gràcia i CreuBlanca Tarradellas

  març 12, 1993
  El primer, destinat a quiròfans i cirurgies ambulatòries. El segon, consolidat com un centre de referència en la cura i el benestar de la Dona.
 • 1995

  Fundació CreuBlanca

  Fundació CreuBlanca

  març 23, 1995
  Fundació sense ànim de lucre que fomenta projectes que promoguin hàbits de vida saludable, formació i educació en la salut e (I+D+i) en Diagnòstic per la Imatge.
 • 2000

  Clínica CreuBlanca Barcelona

  Clínica CreuBlanca Barcelona

  març 12, 2000
  Inauguració després de dos anys d’obres, de l’emblemàtica clínica situada al Passeig de Reina Elisenda.
 • 2005

  Centro Diagnóstico Paracelso Sagasta

  Centro Diagnóstico Paracelso Sagasta

  març 12, 2005
  Expansió del Grup CreuBlanca a Aragó, mitjançant la creació d’un centre sanitari a Saragossa especialitzat en diagnòstic per la imatge.
 • 2015

  Policlínica Paracelso Sagasta

  Policlínica Paracelso Sagasta

  març 12, 2015
  Trasllat del model sanitari de Barcelona a Saragossa, ampliant així l’oferta assistencial de revisions mèdiques, consultes i cirurgies.
 • 2020

  Creació Grupo CreuBlanca

  Creació Grupo CreuBlanca

  març 23, 2020
  Sota la necessitat d’unificar totes les marques sanitàries del grup neix Grup CreuBlanca.
 • 2021

  Ampliació de les instal·lacions de Clínica CreuBlanca Barcelona

  Ampliació de les instal·lacions de Clínica CreuBlanca Barcelona

  març 12, 2021
  Augment de 3.000 m² de la clínica, destinats a consultoris mèdics i una àrea quirúrgica amb equips intel·ligents, entre d’altres.

1950. Neix la marca sanitària CreuBlanca.
El Dr. Gaspar Alomar conjuntament amb la seva dona Conchita Serrallach decideixen fundar el primer servei d’urgències i atenció mèdica a domicili amb l’ajuda d’un equip de metges recent llicenciats.

1958. Continuen les urgències a domicili. Davant la necessitat de realitzar proves diagnòstiques, s’inaugura el primer centre mèdic de CreuBlanca anomenat CreuBlanca Pelai.

1973. S’instal·la un equip de raigs X per a realitzar radiografies a CreuBlanca Pelai. Neix el concepte check-up, terme referit a revisions mèdiques per a la prevenció i control de patologies.

1975. Creació del primer laboratori clínic de CreuBlanca.

1981. CreuBlanca obre el centre mèdic Diagnosis Mèdica. S’introdueix el primer escàner i la primera ressonància magnètica.

1990. Obertura del centre MRM, que pertany a la marca sanitària CreuBlanca i es situa a Sant Joan Despí, compta amb un total de 4 equips de ressonància magnètica.

1993. Obertura del centre CreuBlanca Gràcia, situat al carrer Montseny, on s’instal·len diversos quiròfans dedicats a cirurgia ambulatòria.
Aquest mateix any també s’inaugura CreuBlanca Tarradellas, centre dedicat al benestar de la Dona.

1995. Creació de la Fundación CreuBlanca, destinada a fomentar l’educació i la investigació científica.

2000. Inauguració de l’emblemàtica Clínica CreuBlanca Barcelona.
Dos anys són els que s’inverteixen en convertir el conegut palau en hospital multidisciplinari.
Introducció de la primera RMN oberta i trasllat dels quiròfans de CreuBlanca Gràcia a la nova clínica.
El servei d’urgències a domicili es transforma en la primera àrea física d’urgències mèdiques situada a una de les plantes de Clínica CreuBlanca Barcelona.

2001. Creació de la marca sanitària Teletest, que dóna nom al ja existent laboratori clínic fundat al 1975. Destinat a estudis analítics i investigació, aquest es situa a l’edifici de CreuBlanca Gràcia.

2005. Entrada al mercat sanitari privat aragonès. Creació de la marca Paracelso Sagasta. Inaguració de Centro Diagnóstico Paracelso Sagasta, situat a la ciutat de Saragossa i especialitzat en diagnòstic per la imatge. S’instal·la la primera ressonància magnètica oberta de la comunitat d’Aragó i l’escàner més potent del mercat.

2008. Traspàs del centre de Sant Joan Despí a Clínica CreuBlanca Barcelona.

2015. Expansió de la marca Paracelso Sagasta. Adquisició de Policlínica Paracelso Sagasta, especialitzada en revisions mèdiques, consultes i cirurgies.
Instal·lació a Clínica CreuBlanca Barcelona de dos nous quiròfans, 22 habitacions i un nou Hospital de Dia, multiplicant per dos la capacitat de l’àrea quirúrgica i habitacions ja existents.

2017. Entrada del primer PET-TAC a Clínica CreuBlanca Barcelona, dedicat al diagnòstic i control de patologies oncològiques.

2020. Neix Grupo CreuBlanca amb la intenció d’unificar totes les marques sanitàries del grup: CreuBlanca, Teletest i Paracelso Sagasta.

2021. Finalitzen les obres d’ampliació de Clínica CreuBlanca, augmentant les dimensions d’aquesta en 3.000 m2. Entre les noves instal·lacions, destaca l’àrea quirúrgica, proveïda de quiròfans intel·ligents.

Els Fundadors

Descendent d’una llarga saga familiar de metges, el Dr. Gaspar Alomar tenia clar des dels vuit anys que volia dedicar-se a la medicina. Amb idees molt clares, una vocació inèdita, alta capacitat de lideratge i iniciatives molt avançades al seu temps, va ajudar a moltes persones durant la seva trajectòria.

Es va casar amb Conchita Serrallach, filla de metge i llicenciada en química , que va créixer dins d’una clínica entre l’enrenou de doctors i pacients.

Un pis, un sofà i un telèfon els va servir per a oferir un servei d’urgències i atenció mèdica a domicili, la qual cosa va suposar la primera llavor de tota una vida dedicada a l’expansió i consolidació del Grupo CreuBlanca.
El Dr. Gaspar Alomar va saber rodejar-se dels millors metges de la seva generació universitària per començar a realitzar les revisions a domicili i conseqüentment formar el bon nom que acompanya als centres mèdics desde el moment.