tornar

ES   CAT   EN

tornar

ES  CAT  EN

Responsabilitat Social Corporativa

La Fundació CreuBlanca, creada a Barcelona l’any 1995, promou la seva activitat en diferents línies de treball.

1. Participació i col·laboració en projectes que promouen els hàbits de vida saludable.
2. Formació i educació en la salut.
3. Recerca, Desenvolupament i Innovació (I+D+i) científica en el marc del Diagnòstic per la Imatge.

La marca sanitària CreuBlanca compta amb un fons econòmic per a fomentar aquestes pràctiques. La major aportació la trobem l’any 2018, on es van sumar 100.000€ destinats exclusivament a la fundació.

Una part d’aquest fons s’ha invertit en la recerca dels resultats d’Artemis, robot únic a Espanya per a la realització de biòpsies de pròstata per fusió, per a ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients que se sotmeten a tractaments oncològics.

Així mateix, amb l’afany de fomentar el coneixement científic, es duen a terme una sèrie d’activitats periòdiques de caràcter formatiu i informatiu per a promoure la implicació i creació d’una comunitat de coneixement entre els professionals mèdics i sanitaris dins l’àmbit territorial de la comunitat autònoma de Catalunya. Exemple d’això, són les Sessions Clíniques, reunions mensuals en les quals s’exposen i debaten novetats o avenços en el marc d’una especialitat mèdica concreta.

A més, la fundació persuadeix a fomentar als seus especialistes mèdics a la creació i organització de cursos de diagnòstic i tractament de malalties. Destaquem el X Focus d’Imatge Cardíaca Creu Blanca en col·laboració amb Cànon Medical i el programa Focus, centrat en la Tomografia Automatitzada i la Ressonància Magnètica Cardíaca, amb presentacions a càrrec de rellevants autoritats científiques, entre altres.

Cal afegir que la Fundació CreuBlanca col·labora anualment amb la Fundació ASPASIM en l’organització de la Milla Solidària, una carrera destinada a la integració de persones amb discapacitat psíquica.

Tanmateix, també col·labora des de fa diversos anys amb l’Institut Guttmann, una entitat sense ànim de lucre que promou i impulsa la rehabilitació i la reinserció social de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral o una altra discapacitat d’origen neurològic.